Vitanique

Geslaagd! Register Consultant Duurzame Inzetbaarheid!

Het is gelukt; na heel hard werken heb ik een prachtig mooi onderzoek afgerond naar Duurzame Inzetbaarheid op de bouwplaats. En het heeft me zelfs een 8,5 opgeleverd en een super mooi diploma! Je kan me vanaf nu vragen om onderzoek te doen binnen je/een organisatie naar Duurzame Inzetbaarheid. Niet alleen van je medewerkers maar ook om inzichtelijk te maken hoe je organisatie er voor staat, wat je als organisatie kan doen en wat je mag verwachten van je medewerkers om zo lang mogelijk fit, flexibel en inzetbaar te blijven. Voor mijn afstuderen heb ik onderzocht wat er nodig is om ‘Eigenaarschap’ (eigen verantwoordelijkheid) bij medewerkers op de bouwplaats kan vergroten zodat ze zelf aan de slag gaan met hun fysieke en mentale gezondheid. Vragenlijsten, interviews en een duurzame inzetbaarheidsscan omtrent beleid en protocollen hebben inzicht gegeven in de organisatie en de mindset van zowel de werkgever als werknemer. Middels een advies en keiharde cijfers heb ik in beeld gebracht wat er gebeurt onder de streep als je het thema Duurzame Inzetbaarheid aanpakt. Weke interventies zijn nodig en welke zijn overbodig. Daarnaast kan ik de organisatie ook begeleiden in dit traject van opstarten, uitvoeren en evalueren.

Mijn dank is groot richting mijn opdrachtgever: Bouwbedrijf RoosdomTijhuis uit Rijssen. Een professioneel, innovatief en No-Nonsense bouwbedrijf dat open stond/staat voor mijn onderzoek, advies, dit thema en het vervolg!

Wanneer neem je contact met me op?

  • Als je het thema (soms gedwongen vanuit CAO) vorm wilt gaan geven in je organisatie
  • Wanneer je wilt weten wat je kosten/baten zijn als je inzet op Duurzame Inzetbaarheid
  • Als je wilt weten wat Duurzame Inzetbaarheid is en wat het voor jou en/of je organisatie kan inhouden
  • Wanneer je je verzuim% graag ziet dalen
  • Als je de productiviteit, klanttevredenheid, betrokkenheid of omzet liever ziet stijgen

Binnenkort vertel ik er meer over op deze website. Kan je niet wachten? Bel of mail me dan! Ik licht het graag toe!Diploma