Vitanique

 

 Waarom Vitanique als online personal trainer?

personal trainer holten rijssen

 

Je wilt gestimuleerd en gemotiveerd worden, een tandje bijzetten of juist een stapje terug doen. Trainen wanneer jou het uitkomt maar wel een stok achter de deur ervaren. Daarom dus.

Vitanique wil maatwerk leveren en niet zomaar een advies samen stellen. Daarom werken we vanuit het Chivo IMPACT systeem dat staat voor individuele progressieve training. Het trainingsplan is gebaseerd op deze piramide met als 3 pijlers: bewegen, belasten, beproeven.

Trainen is daarom mogelijk voor iedereen, ongeacht de leeftijd en blijft voor iedereen progressief en dus een uitdaging. De protocollen die we gebruiken zijn wetenschappelijk onderbouwd zodat Vitanique u alleen datgene biedt wat bewezen werkt.

 

Hoe word je ONLINE gecoacht? Download de Vitanique App!

Via de Vitanique app heb je contact met je trainer, krijg je tips en tricks en houd je je voeding bij. Een prachtige tool met vele mogelijkheden!

De app is een online platform waarin deelnemers hun trainingen kunnen inplannen, de workout kunnen bekijken en uitvoeren die Vitanique voor ze heeft klaargezet. Communiceren kan via een community en er worden je online challenges aangeboden door je trainer. Het is geen standaard iets maar alles wordt op maat voor jou gemaakt door je trainer. Voor een PRO lidmaatschap krijg je ook nog eens de beschikking over een eetdagboek, en nog veel meer!

Voor wie is deze app?

Iedereen die met behulp van een online trainingsschema, voedingsmodule en communicatiemethode samen met Vitanique een vitaler bestaan wil bereiken en het maximale uit de kwaliteit van leven wil halen!

Waarom met een app?

Heel simpel: omdat je dan je eigen tijd kan bepalen! Niets weerhoudt je nog om te werken aan een fitter, vitaler leven. En je trainer ziet wat jij hebt gedaan en kan je online coachen.

Hoe kan ik deelnemen?

Neem contact op, dan maken we kennis en gaan we onze samenwerking bespreken! Na het ontvangen van je accountgegevens kan je inloggen en van start gaan.

 

Tijd voor actie? Neem contact op!