Vitanique

Voorbereiden op de Avond4Daagse Holten doe je bij Vitanique!

Ben jij van plan om met een goede conditie en de juiste loophouding 4 avonden te wandelen?
Dan starten er voor jou binnenkort de wandelclinics bij Vitanique.
We gaan in 8 weken tijd werken aan je wandeltechniek, wandeltempo en je uithoudingsvermogen. In clinics van een uur lopen we diverse routes op verschillende ondergronden.
Een basisconditie hoef je niet te hebben, daar gaan we juist aan werken. Beschik jij wel over een basisconditie en wandel je veel? Ook dan ben je voor verbetering bij Vitanique aan het juiste adres.

Als gediplomeerd personal trainer en vitaliteitscoach ben ik dagelijks bezig met de functionaliteit van bewegen. Hoe ziet jouw beweegpatroon er uit en wat kan er beter? Hoe wandel je nou zo efficiënt mogelijk en gebruik je daarbij je spiergroepen optimaal?

Ook maak je tijdens enkele clinics kennis met Xco’s, de aluminiumbuisjes met grit die zorgen voor een betere houding en een grotere belastbaarheid van je lijf.

Er zijn twee tijdstippen voor de clinics; dinsdagavond 19.00 uur en woensdagochtend 08.45 uur. Je komt 8 weken lang 1 keer in de week bij een clinic en krijgt een trainingsschema mee voor de laatste en beste voorbereidingen op de Avond4Daagse Holten die start op 18 mei 2015. Voor deelnemers aan deze avond4daagse zijn de kosten voor de 8 weekse clinic € 55,00.

Kijk op deze site ook eens naar het aanbod in persoonlijke- en groepstrainingen naast de wandelclinics. Onze trainingen zijn verantwoordt, gevarieerd en je traint op jouw niveau naar een voor jou haalbaar doel. Bovendien bewegen we in de frisse buitenlucht!

De eerste clinics staan gepland op dinsdag 10 en woensdag 11 maart!  Aanmelden? Mail naar info@vitanique.nl of bel naar 06-41607452

Meer informatie over de gloednieuwe en eerste editie van de Avond4Daagse Holten? www.avond4daagseholten.nl

SEH en Vitanique willen Holten in bewegen krijgen!