Motto: “Wijk af, spring op, dans door.”

Daphne is de actieve en energieke kracht van Vitanique. Haar motto werd ooit als spiegel voorgehouden en het is precies zoals ze in het leven staat: Wijk af, spring op, dans door.

Ze luistert, stuurt, remt af, of geeft een schop onder kont. What you see is what you get. Ze doet wat ze zegt, nuchter, zonder poespas en met twee benen op de grond. Ze draait er niet omheen, jij wilt het beste en dat is nou nét haar doel dat ze met jou of je organisatie wil bereiken.

Eerlijk, integer, betrouwbaar, recht door zee én met een vleug humor voert ze coachgesprekken, geeft ze advies of beantwoordt ze vragen. Daphne is inzetbaar als Arbeidsadviseur duurzame Inzetbaarheid, Personal Coach of Interim Casemanager.

Zo begon het

“Gestart in 2011 als zelfstandige, omdat de gedrevenheid en de wens het beste uit mensen te halen zo groot was, dat ik wilde knallen. Vitaliteit als uitgangspunt in combinatie met het feit dat elk mens Unique is, deed VITANIQUE ontstaan.

"De ervaring vanuit 10 jaar fitness & health branche zette ik om in een vervolgstudie en mijn eigen route: Personal Trainer & Vitaliteitscoach. Groepstrainingen en 1-op- 1 trainingen lieten Vitanique groeien; een te gekke tijd! Gezondheid en inzetbaarheid binnen het bedrijfsleven bleven samen mijn stip op de horizon. In 2015 gooide ik het roer om en startte ik met de opleiding Register Consultant Duurzame inzetbaarheid. Aansluitend in 2017 startte ik met opleiding Casemanager regie op verzuim. Beide opleidingen heb ik succesvol afgerond.”  

Net pak én sportschoenen

"Register Consultant Duurzame Inzetbaarheid en Casemanager Verzuim maken dat ik mijn trainingspak grotendeels heb ingeruild voor het nette pak. Die sportschoenen trek ik nog wel aan hoor. Als mijn agenda het toelaat begeleid ik graag mensen met verantwoord bewegen, leefstijlvraagstukken en gedragsverandering. De combinatie met inzetbaarheidsgesprekken, workshops geven, adviseren en onderzoeken doen in organisaties is het mooiste wat er is.”