Werk via de unieke Vitanique App op gestructureerde wijze aan een gezonde levensstijl!

Vitanique levert maatwerk en stelt niet zomaar een advies samen. Daarom werken we vanuit het Chivo IMPACT-systeem dat staat voor individuele progressieve training. Het trainingsplan is gebaseerd op deze piramide met als 3 pijlers: bewegen, belasten, beproeven.

 

Trainen is daarom mogelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd en blijft voor iedereen vooruitstrevend; dus een uitdaging. De protocollen die we gebruiken zijn wetenschappelijk onderbouwd zodat Vitanique jou alleen datgene biedt wat bewezen werkt.

 

Via de Vitanique app heb je contact met je trainer, krijg je tips en tricks en houd je je voeding bij.

De app is een online platform waarop deelnemers hun trainingen kunnen inplannen, de workout kunnen bekijken en uitvoeren. Vitanique zorgt ervoor dat ze klaarstaan. Communiceren kan via een community en er worden persoonlijke online challenges aangeboden door je trainer. Alles wordt op maat gemaakt door je trainer, we werken niet met standaard schema’s. Daarnaast krijg je ook nog eens de beschikking over een eetdagboek als dit nodig is om jouw persoonlijke doel te halen.

 

Voor wie is deze app?

Iedereen die met behulp van een online trainingsschema, voedingsmodule en communicatiemethode samen met Vitanique een vitaler bestaan wil bereiken en het maximale uit de kwaliteit van leven wil halen!

 

Waarom met een app?

Heel simpel: omdat je dan je eigen tijd kan bepalen! Niets weerhoudt je nog om te werken aan een fitter, vitaler leven. En je trainer ziet wat jij hebt gedaan en coacht je online en/of telefonisch.

Is dit iets voor jou? Lees hier verder.

 

 

Hoe kan ik deelnemen?

Neem contact op voor een kennismaking. Is het iets voor jou? Dan bespreken we ‘hoe’ we de Vitanique App speciaal voor jou inzetten. Na het ontvangen van je accountgegevens kan je inloggen en starten.


Wat zijn de kosten?

Vitanique biedt enkel en alleen maatwerk en dit bespreek ik graag met je in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Bel 06-41607452 zodat we een afspraak kunnen maken.