Vitanique

Vitanique te vinden in het Holtens Ondernemershus

Op woensdag 12 november 2014 is het Holtens Ondernemershus officieel geopend. Het pand van de Rabobank aan de Oranjestraat 10 is helemaal verbouwd en biedt, naast de faciliteiten van de bank, nu ook de huisvesting van 18 flexwerkplekken, 4 kantoorruimtes, 3 spreekkamers en een grote vergaderzaal. Vitanique huurt hier een flexwerkplek wat betekent dat ik onbeperkt gebruik mag maken van een van de bureau’s maar ook een aantal uren per maand van de vergaderruimtes. Mijn intrek heb ik zo’n 4 weken geleden genomen en het feit dat ik daar nu mijn kantoorwerkzaamheden kan uitvoeren en thuis gewoon weer thuis kan zijn is heerlijk! Bovendien zit je centraal in het dorp en kan ik daar uitstekend mensen ontvangen. Het samenwerken met de andere ondernemers is ook iets wat me aanspreekt en dat heeft al geresulteerd in mooie dingen. Er is een mooie compilatie gemaakt door Kristel van der Velde van KVTV van alle participanten van het Ondernemershus. Op naar een succesvolle toekomst met elkaar!

Participanten Holtens OndernemersHus