Ontwikkelprogramma voor (potentiële) leidinggevenden


 

Leiding geven vereist zelfinzicht én kennis van leiderschaps- en communicatiestijlen. 

In dit (maatwerk) ontwikkelprogramma ligt daar het accent op; persoonlijk leiderschap, talenten en drijfveren, effectief communiceren & conflicthantering.
Het doel is om de sociale vaardigheden te verbeteren zodat niet alleen de leider kan floreren in zijn functie maar deze ook het team én de resultaten naar een hoger plan weet te brengen. 

Wat je kan verwachten is alles behalve een standaard traject. Namelijk een maatwerk traject van 6-8 maanden gegeven door twéé gecertificeerde coaches en trainers: Daphne Schipper en Ann Spakman-Tutert (@Antecoaching).

We onderscheiden ons door een combinatie te maken van groepssessies en individuele sessies.
Wij staan voor kwaliteit en schenken hiermee de juiste aandacht aan persoonlijke leerdoelen van deelnemers.
Daarnaast baseren we de wetenschappelijke theorieën en inhoud van het programma op de doelgroep.
Op zowel het competentieniveau van de deelnemer als de sector of branche waarin wordt gewerkt.
Zo slaan we theorieën plat en maken we het begrijpelijk voor zowel de bouw & infra, onderwijs, kinderopvang en zorg. We spreken de taal, staan in verbinding met onze deelnemers en dagen ze uit zodat ze groeien en ontwikkelen.

Het startpunt voor ons is commitment.
Het startpunt voor de deelnemer is de TMA talentenanalyse; een gedegen en professioneel meetinstrument waarin de medewerker zichzelf beter leert kennen. Het geeft inzicht in de drijfveren, eigen talenten, competenties, interesses en loopbaan. Samen met het één op één talentgesprek geven we de medewerker concrete handvatten voor het versterken van de eigen ontwikkeling en ontdekt zij wat energie kost, waar valkuilen liggen en bovenal wat energie geeft en versterkt kan worden.
Dit wordt samen met de persoonlijke ontwikkeldoelen in de individuele sessies die volgen behandeld met de aangewezen coach.
In de groepssessies behandelen we samen de theorie vertaald naar de sector en is er ruim de tijd om daar mee te oefenen. 

Wil jij meer weten over ons en dit unieke programma? 
Ben je benieuuwd of dit iets is voor jouw organisatie? We maken graag een voorstel voor je.

Daag ons maar uit! 

Liever een kortere variant? Ook de 3 daagse cursus "Social Skills" draait op volle toeren.
Hier leer én oefen je met effectieve communicatie, (beïnvloedbaar) gedrag en conflicthantering.

Mail: Daphne@vitanique.nl of bel: 06-41607452